Kaj naju je motiviralo

#JURE & #ANJA

Kaj naju je motiviralo

Ker sva tudi sama potrošnika tako kot ti. Ker se nama zdijo velike znamke preveč kompleksne in ker misliva, da morajo kvalitetni izdelki priti od ljudi in ne od korporacij. Kaj pa je za naju kvaliteta?

Vedno bolj zaupava butičnim – lokalnim kozmetičnim proizvajalcem. Že dejstvo, da lahko osebno obiščeš proizvajalca ti vlije zaupanje v njihove produkte. Pogosto ti na vprašanja odgovarja direktor ali direktorica osebno in ne nek referent v Franciji v polomljeni angleščini (kakršna je bila najina izkušnja). V Sloveniji nas vedno več verjame v next-door znamke in sama meniva, da so butični ponudniki izdelkov ali storitev prihodnost uravnoteženega potrošništva. Masovna produkcija izdelkov vedno pusti svoje sledi.

Zato sva se odločila, da ustvariva lastno znamko. Znamko, ki ji bova zaupala in znamko, ki bo blizu vsem. Želiva proizvajati izdelke, ki so ZARES naravnega izvora in prihajajo iz območij, kjer besedne zveze trajnostni razvoj, obnovljivi viri ter “niti v najhujših sanjah ne bi testirali na živalih!” nekaj pomenijo.

Zlato olje neposredno iz Maroka

Začela sva z arganovim oljem. Zakaj? Ker je proizveden na trajnosten in okolju prijazen način.  Olje je certificirano biološko pridelano in ga naročava neposredno od proizvajalca v Maroku. Brez posrednikov. Polniva ga v Sloveniji v posebne stekleničke, ki olje dlje ohranjajo hranljivega.

Za vedno brezplačna poštnina

Zakaj sva to storila?  Zato, ker hej, zakaj pa ne?! Želiva doseči čim večji krog ljudi, ki najine izdelke potrebuje. Zato sva sklenila, da nikoli ne bova zaračunavala poštnine.